FB%20banner_edited.jpg

MENTAL FITNESS ACADEMY

Mental fitness academy.png
FB%20banner_edited.jpg

Welkom in bij de Mental Fitness Academy . 

De place to be om je mentale fitheid een boost in de goede richting te geven. 

De Mental Fitness Academy is een virtueel fitnesscentrum voor je mentale gezondheid. 

Net zoals je in een gewoon fitnesscentrum je fysieke spieren traint, ga je in de Mental Fitness Academy aan de slag met work-outs om je brein te trainen om zo je mentale veerkracht en positieve intelligentie te verhogen. 

Je mentale spieren trainen doorheen 3 fases. In de eerste fase leg je de stevige fundamenten waarin je de basisprincipes van positieve intelligentie leert. 

In een tweede fase ga je al die basisprincipes leren implementeren in je dagelijks leven. 

En in een derde fase leer je om alle basisprincipes automatisch toe te passen. 

Elke fase duurt zes maanden en kan jij laten starten wanneer jij er klaar voor bent. Dit betekent dat je tussen de verschillende fases een adempauze kan inlassen voor je aan de volgende fase begint. 

De drie fases op een rijtje...

De fundamenten

 • In deze fase leer jij alle basisprincipes van positieve intelligentie. 

 • Je start met een warm-up programma om voor jezelf uit te maken waar jij momenteel het meeste in vastloopt en waar jij het meeste nood aan hebt;

 • 6 weken High Intensity PQ Workout: de basisprincipes in de Mental Fitness Academy zijn gebaseerd op het concept van Positive Intelligence van Shirzad Chamine. Via de speciaal ontwikkelde PQ app van Shirzad leer je via een diepgaande work-out van zes weken de basis van positieve intelligentie kennen. Je gaat aan de slag met het herkennen van je grootste saboteurs en leert de krachten van je wijze ik kennen;

 • Na deze eerste HIT workout komt er een cool-down om na te gaan wat jij al meegenomen hebt, waar jij nu staat en hoe je de basisprincipes van het Positieve Intelligentie verder kan integreren in je leven;

 • Daaropvolgend komt er een nieuwe intensieve 3 weken durende HIT-workout waarbij we in detail de krachten van de Wijze ik gaan bekijken en trainen. Je leert hoe je deze in je dagelijkse leven kan integreren, zodat dit jouw go-to reflex wordt om elke lichte saboteurs aanval om te buigen tot een groeikans om je wijze ik spieren verder te laten groeien. 
   

 • Vervolgens verdiep jij je gedurende 4 weken in je eigen stopknopsysteem. Je hebt dan al goed begrepen dat je rechter en zijn handlangers regelmatig de rust komen verstoren.  En willen je hier leren hoe je deze saboteur-aanvallen kan counteren door op jouw stopknop te duwen. Je gaat je rechter ook nog meer onderzoeken in hoe deze te werk gaat en welk effect dit heeft op je lichaam en je denkpatronen. Om dan eens te kijken hoe je een matige saboteur-aanval kan ombuigen tot een groeikans om je wijze ik spieren nog meer te versterken. 

 • Later is het weer tijd om al je mentale spieren twee weken te laten rusten en lassen we weer een cooldown in. 

 • Om dan weer zes weken aan de slag te gaan met de PQ-app met het grow-programma. 

 • Je krijgt een persoonlijke Mental Fitness-coach die regelmatig bij je incheckt en jouw vooruitgang mee opvolgt;

 • Je krijgt toegang tot de Mental Fitness Academy gesloten Facebook groep, waar je rechtstreeks in contact bent met andere leden van de MFA en de MFA-coaches;

 • Je traint in kleine groepjes (POD's) waardoor je buddies hebt die jou steunen en inspireren en jou dat duwtje in de rug geven als jij het nodig hebt;

 • We organiseren op sleutelmomenten online Q&A sessies, waar je met al je vragen en bekommernissen terecht kan;
   

 • Je maakt deel uit van een super toffe MFA-bende van gelijkgestemden die net als jij werken aan hun mentale spieren! 

Capture2.JPG
Capture.JPG
Capture 3.JPG

De implementatie

In deze fase ga je alle basisprincipes die geleerd hebt in de fundamenten toepassen in je dagelijks leven. 

 • Je start gedurende de eerste maand met het in kaart brengen van jouw volledige stopknopsysteem en gaat hier actief mee oefenen.

 •  Vervolgens wordt je saboteur-systeem verder uitgebreid. Bij de fundamenten heb je geleerd wie je rechter is en welke 2 topsaboteurs er het actiefste zijn. In deze fase ga je ook leren dat je saboteurs zich aanpassen naarmate jij meer groeit. Hier wordt ook de term 'secundaire saboteurs' geïntroduceerd en hoe je deze kan herkennen. 

 • Daaropvolgend wordt ook je wijze ik systeem verder in kaart gebracht. Je ontdekt verder welke wijze ik krachten je al vanzelfsprekend inschakelt en welke wijze ik krachten nog meer training vragen. Je zal ook merken hoe jij deze krachten inzet en welke invloed ze meer en meer hebben op jouw functioneren. 

 • Deze drie pijlers worden gedurende deze zes maanden doorlopend en afwisselend aangeboden in de vorm van doelgerichte workouts. 

Ook in deze fase blijven we dit aanbieden: 

 • Je krijgt een persoonlijke Mental Fitness-coach die regelmatig bij je incheckt en jouw vooruitgang mee opvolgt;

 • Je krijgt toegang tot de Mental Fitness Academy gesloten Facebook groep, waar je rechtstreeks in contact bent met andere leden van de MFA en de MFA-coaches;

 • Je traint in kleine groepjes (POD's) waardoor je buddies hebt die jou steunen en inspireren en jou dat duwtje in de rug geven als jij het nodig hebt;

 • We organiseren op sleutelmomenten online Q&A sessies, waar je met al je vragen en bekommernissen terecht kan;
   

 • Je maakt deel uit van een super toffe MFA-bende van gelijkgestemden die net als jij werken aan hun mentale spieren! 

Reacties van leden

'Door het programma is mijn huwelijk gered.' 

'Vandaag nogmaals een bewijs: mijn puberende zoon die op school een knuffel vroeg als afscheid. (waar al zijn vrienden bijstonden)' 

'Door het programma geloof ik er weer in dat ook voor grotere problemen oplossingen bestaan.' 

Het automatiseren

In deze fase ga je alle basisprincipes verder automatiseren. 

Wordt vervolgt...

Hoe schrijf ik mij in?

De deuren van de Mental Fitness Academy gaan 2x per jaar open voor de fundamenten. Van daaruit groei je door naar de volgende fase. Per fase kan je kiezen voor een éénmalige betaling of via 6 maandelijkse betalingen.

510€/6 maanden

of

85€/maand

(incl. BTW)

Voel jij dat je die extra boost kan gebruiken om mentaal helemaal in TOPvorm te blijven? 
De deuren van de Mental Fitness Academy gaan weer open op:

Datum volgt ...

We organiseren vaste instapmomenten per jaar, zodat je kan starten in groep.

Want samen trainen lukt beter dan alleen!  
Wil jij er volgende keer bij zijn?

Schrijf je dan snel in door te klikken op 'Ik word lid van MFA'. 

Wij zijn ook zo overtuigd van de waarde van de Mental Fitness Academy dat wij een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie geven. Heb je binnen de eerste 30 dagen het gevoel dat je toch niet op de juiste plek zit, stuur dan gerust een mailtje en je krijgt 100% je geld terugbetaald.

30 day money back.png

Jij kan nu beslissen om radicaal voor jezelf te kiezen en eindelijk eens echt in jezelf te investeren.

Wij wachten op jou binnen de Mental Fitness Academy, waar je omringd bent met  professionals én gelijkgezinde mensen!

Voel je toch nog twijfel of de mental fitness iets voor jou is? Dan raden wij je alvast de start to mental fitness aan. Een eerste aanzet om jouw positieve intelligentie ten volle te activeren, zodat jij helemaal klaar bent voor je lidmaatschap tot de mental fitness academy. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen!

Ellena & Kim

Team Lumière