Het Team Lumière power duo

Team Lumière maakt onderdeel uit van:
Living it - Kim Van Langenhove - Gainestraat 32 - 1541 Herne
www.livingit.be
BE0666.758.895
kim@livingit.be
0032 499 94 93 78
Algemene voorwaarden
BA6DBB65-812B-4E9B-B6EF-965F4A25834F.heic

Over Ellena

In het heetst van de strijd ziet men de mogelijkheden niet meer. 

Door zelf door woelige waters gezwommen te hebben, besefte ik meer en meer dat ik een krak ben in mensen ondersteunen om ook in het heetst van de strijd de mogelijkheden te zien. 

Als opvoedster van kinderen met autisme, een gedragsproblematiek en spraak-taalproblemen, stond ik gedurende 19 jaar naast hen. Hun anders zijn, in een maatschappij waar gelijkwaardigheid nog voor de nodige uitdagingen zorgt, kwam ik ook in contact met heel wat gezinnen die regelmatig door woelige waters spartelden tijdens de ontwikkeling van hun kind. 

Door mee aan hun zijde te staan, heb ik geleerd om in elke uitdagende situatie sterk te staan. 

Een talent die ik inzet om ook jou te begeleiden wanneer jij het even allemaal niet meer ziet. 

Daarnaast ben ik ook medium. De zielenwereld steunt ons door dik en dun. Ze begeleiden ieder van ons en helpen ons om de juiste stappen te zetten. 

Vol liefde en overgave zijn ze trouw aan onze wensen en verlangens. 

Boodschappen van overleden dierbaren breng ik graag tot bij jou. 

Je kan me ook inschakelen om mee te kijken in je leven wanneer je gewaar wordt dat je in bepaalde situaties geen verandering kan brengen, maar dit wel wenst. 

En wil je graag weten hoe jouw spiritueel pad eruit ziet, ben ik graag het kanaal van communicatie tussen jou en je gidsenteam. 

Over Kim

Jarenlang lag mijn focus op presteren om mezelf te bewijzen en geven aan anderen waarbij ik helemaal vergat om ook mezelf te geven wat ik nodig had. Ik kon mezelf niet graag zien en was hard en streng voor mezelf.

Tot de dag kwam dat mijn batterijen helemaal leeg waren, en ik maar één zekerheid meer had: zo kon het niet verder.

fullsizeoutput_131.jpeg

Toen begon de zoektocht naar mezelf, en ontdekte ik dat de oplossing voor alles waar ik tegenaan liep lag in het leren van mezelf onvoorwaardelijk graag te zien.Een hele uitdaging, maar ook een boeiende reis die mijn leven zoveel rijker maakte. Vandaag deel ik mijn ervaring graag met jou en help ik jou om jezelf graag te leren zien.

Want ik ben er oprecht van overtuigd dat we hierbij samen bouwen aan een mooiere wereld!

_G9A8854-bewerkt.jpg

Over Team Lumière

Enkele jaren geleden kruisten onze paden. Toevallig? Absoluut niet!

We beseffen meer dan ooit dat het universum ons heeft samengebracht.
 

Als snel werd duidelijk dat we Soulmates zijn met een gemeenschappelijke missie die we via Team Lumière de wijde wereld in willen sturen.

We willen mensen die voelen dat ze iets te bieden hebben aan de wereld, maar hierin steevast tegen zichzelf aanlopen, ondersteunen om écht hun licht te laten stralen.
Want we geloven oprecht dat als iedereen zijn/haar licht zonder terughouden kan laten stralen, dit een antwoord biedt op alle miserie en problemen in de wereld.

Elke dag genieten we van het realiseren van onze missie, waarbij het pad het resultaat meer dan overstijgt. Zelf continue groeien en nog meer ons licht laten stralen, om van daaruit mensen te inspireren, geeft ons intens veel voldoening.

Together, let us shine our lights!