Retro microfoon
Podcast omslag  (1).png
Retro microfoon

Welkom bij onze Podcast!

Bij Team Lumière houden we van inspireren!

Daarom maakten we deze podcast.

Elke maand vind je hier een nieuwe aflevering rond een thema dat ons nauw aan het hart ligt. We vertellen vanuit onze eigen ervaringen, onze expertises én gieten er telkens een saus van Positieve Intelligentie over!

Je vindt onze podcast ook terug via iTunes en Spotify.

We wensen je alvast veel luisterplezier!

Aflevering 5:
Ontdek je zielspad

Vraag jij je soms af waarom je hier bent op deze wereld, en wat jij nu precies te bieden hebt?
Voel jij ook dat er meer is dan datgene wat we kennen en ben je benieuwd hoe je hier (nog) meer mee kan connecteren?

In deze aflevering gaan we dieper in op wat een zielsmissie, zielspad en levensdoel precies is en vertellen we hoe we ons eigen zielspad ontdekt hebben en hoe we dit dagelijks vertalen in ons levensdoel. En hoe we hierbij op elk moment volledig ondersteund worden door ons unieke Team!

Aflevering 4:
Als je een rugzakje uit het verleden hebt

In deze aflevering leggen we je uit wat de link is tussen je saboteurs die je vandaag parten spelen, en je rugzakje uit het verleden. We vertellen over ons eigen rugzakje en hoe we hiermee aan de slag gegaan zijn.

Als EMDR-therapeut geeft Kim meer uitleg over hoe EMDR-therapie je hierin verder kan helpen.

Aflevering 3:

Schuldgevoel levert nooit iets op

Schuldgevoel, iets wat heel veel mensen erg goed kennen. Zo goed, dat we het bijna evident vinden om ons schuldig te voelen.

Maar wist je dat schuldgevoel je NOOIT iets oplevert?

In deze aflevering vertellen we je over hoe wij ons vroeger maar al te vaak schuldig gevoeld hebben, en er nu bewust voor kiezen om schuldgevoel achterwege te laten en te gaan voor wat ons écht gelukkig maakt.

Aflevering 2:

Lichtwerkers

Een lichtwerker is een persoon die al van bij de geboorte weet dat hij of zij iets wil bijdragen aan de wereld.

Wij zijn allebei lichtwerkers, maar zijn ons hier nog maar enkele jaren bewust van. In deze aflevering vertellen we over welke impact deze bewustwording op ons leven gehad heeft en hoe we ervoor zorgen dat ons lichtwerkers-hart volop kan stralen.

 

Aflevering 1:

Grenzen stellen en de mantel der liefde

Grenzen stellen ofwel jezelf beschermen tegen wat schadelijk voor je is én ook nemen wat jij nodig hebt, het is voor vele mensen een hele uitdaging.

 

Ook voor ons!

In deze aflevering gaan we dieper in op wat grenzen stellen precies betekent, en hoe wat wij de 'mantel der liefde' noemen daarbij een grote valkuil is.

 

We vertellen over onze eigen ervaringen met dit thema en delen wat wij precies gedaan hebben om te leren onze grenzen te stellen en écht te nemen wat we nodig hebben.